Gratis Datingsite 50 plus

Waarom klik jij op een datingprofiel?

Als je deze vraag aan jezelf stelt, dan heb je waarschijnlijk al een paar punten voor jezelf die je zeker op je eigen profiel toe kunt passen.

Wat valt je op bij profielen waar jij op klikt? Waarin ben je geïnteresseerd? De kans is groot dat het type persoon dat je zoekt een vergelijkbare interesse in die dingen zou hebben. Schrijf een profiel waarop jij op zou klikken.

Kies de perfecte Profielfoto’s

Bij de meeste datingsites mag je meerdere foto’s uploaden, maar probeer altijd op zijn minst 1 close-up foto van je gezicht op te nemen (mensen worden verliefd op dromerige ogen en een brutale glimlach), 1 volledige body-shot en foto’s die inzicht geven in jouw leven, zoals vakantiefoto’s, waar je jouw favoriete sport beoefent of met jouw huisdieren, etc etc.

Probeer foto’s met teveel persoonlijke details te vermijden als je waarde hecht aan jouw privacy.

En uhhh, heren, het is het beste om de shirtloze strandfoto’s niet te overdrijven, zelfs als je een sixpack hebt die goed genoeg is om auditie te doen voor Magic Mike 5. Voor de dames, probeer je selfies met “Duck-face” te beperken tot ongeveer 99 minder dan Kim Kardashian per dag!

Houd het geloofwaardig

Het is erg belangrijk om altijd eerlijk te zijn in je datingprofiel. Jezelf laten klinken als “Mr of Mrs Perfect” zal zeker veel aandacht trekken. Maar je zult hier uiteindelijk geen relatie, vriendschap en zelfs spannende date aan overhouden, door te beginnen met een leugen. Dus als je van plan bent om zelf op die eerste date te verschijnen, spreek dan de waarheid en gebruik realistische foto’s.

Vermijd standaard uitspraken

Standaard zegt bijvoorbeeld bijna IEDEREEN dat ze van reizen houden, omdat iedereen dat doet! Niemand zal zeggen dat ze liever thuis blijven met hun 4 honden en 8 katten en als je dat toevallig echt doet, ben je waarschijnlijk niet het type dat online is en op zoek is naar een date!

Het is prima om te zeggen dat je van reizen houdt, maar vertel dan gelijk ook waar je overal al bent geweest. Of wat staat er op je bucket-list staat om nog naar toe te reizen? Wat voor soort vakanties vind je leuk? Dit geld voor alle onderwerpen zoals muziek, films of shoppen. Geef meer details ipv alleen de onderwerpen.

Vertel over dingen die je samen kunt doen

Als je schrijft over hoe je graag gedichten leest of schrijft, zul je wetenschappelijk en intelligent klinken, maar het is geen activiteit die je zou doen met je potentiële toekomstige partner. Vind jij het leuk om te koken? Vertel over hoe Romantisch het jou lijkt om samen een heerlijk diner voor twee te maken. Vertel dat het je leuk lijkt om samen mooie plekjes over de hele wereld te ontdekken of om lange strandwandelingen te maken? Laat zien dat je behoefte hebt aan iemand in je leven en geef een idee hoe het leven met jou zou zijn.

Humor werkt altijd

Wedden dat als we nu een willekeurige peiling zouden doen, we niemand zouden vinden die niet graag lacht? Lachen is iets wat iedereen nodig heeft. Probeer dus wat humor in je profiel op te nemen die bij jouw persoonlijkheid past. Een leuke woordspeling of een beetje zelfspot in jouw profieltekst kan zorgen voor die ene glimlach! De glimlach die nodig is om jouw dat gehoopte berichtje te sturen.

Gebruik je profiel als Teaser

Vertel veel over jezelf, maar geef niet alles weg! Geef een goed beeld van het type persoon dat je bent om interesse te wekken. Maar laat ruimte over voor nieuwsgierigheid om te stimuleren dat iemand je sneller benaderd om eens gezellig te chatten. Daar heb je nog alle tijd om jouw leven tot in de kleinste details te bespreken. Bijvoorbeeld tijdens je 1ste of misschien pas tijdens je 5de of 6de date. Mysterie en nieuwsgierigheid zorgt voor een enorme aantrekkingskracht.

Praat niet over teveel jouw afknappers

Iedereen heeft ze, afknappers waardoor jij nooit met iemand zou willen daten. Sommige mensen zullen 100% niet willen daten met een roker, of iemand met kinderen, of zelfs een vegetariër voor degenen die de geur van een goede steak op de barbecue in hogere sferen brengt.

Het is prima om eerlijk te zijn over die dingen waarvan je gewoon weet dat ze een dealbreaker zijn. Maar het komt nogal negatief over als je in jouw profiel hier een hele lijst van plaatst. Richt je op jezelf, het is jouw “Dating advertentie” en vertel liever wat jouw belangrijkste eigenschappen zijn.

Update jouw Datingprofiel

Als in jouw profieltekst zegt dat je niet kunt wachten op de romantische Kerstdagen, maar het is op dit moment Maart, dan lijk je of een Kerstfreak of iemand die nooit zijn profiel bekijkt. Probeer bijvoorbeeld elke maand je profiel bij te werken. Door iets relevants en recents te plaatsen over jou of je leven, zien anderen dat je nog actief bent met het zoeken naar een partner.

Dit geldt natuurlijk ook voor profielfoto’s. Plaats geen foto’s van 10 jaar geleden, waar je er waarschijnlijk net iets anders uit ziet. Mits je natuurlijk het wondermiddel hebt gevonden voor de eeuwige jeugd. Mocht dit zo zijn, stuur ons dan even een berichtje 😀

Spellingscontrole!!

Taalfouten en verkeerde spelling is echt een NO-GO datingprofielen. Neem de tijd voor het schrijven van jouw profieltekst en lees deze goed om te controleren op grammaticale fouten. TIP: Gebruik bijvoorbeeld een programma als Word, hier ziet standaard een spellingscontrole ingebouwd.

Het lijkt misschien overdreven, maar voor de meeste mensen komt het over dat wanneer niet de moeite neemt om je tekst foutloos te schrijven, je waarschijnlijk ook niet veel moeite in je partners of een relatie zult steken.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 Happy50.nl - Het leven begint pas vanaf je 50ste!

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account