Lexa vs Happy50

Lexa vs Happy50 Gratis 50plus Dating

Lexa al geprobeerd?

Lexa is natuurlijk een begrip in online dating en heeft al jaren op een zeer succesvolle manier Dames en Heren een nieuwe relatie opgeleverd. Aan de andere kant is Lexa.nl al zo oud als de tijd dat online dating in Nederland bestaat. Daarnaast is naast de gratis kennismaking alles natuurlijk betaald op deze datingsite.

Een Gratis datingsite zoals Happy50 of andere datingsites die ook gratis zijn, zijn daarom voor veel mensen een leuk alternatief en minimaal het proberen waard. Daarom vergelijken we voor jou Lexa en Happy50 en nodigen direct een Profiel te registreren bij ons!

Lexa Betrouwbaarheid

Natuurlijk hoeven we de betrouwbaarheid en veiligheid van Lexa.nl niet in twijfel te trekken. Je mag er van uit gaan dat een gerenommeerde datingsite dit allemaal netjes op orde heeft. Het feit dat zijn beschikken over het Keurmerk Veilig Daten is hier een bevestiging van. Het beleid om Nepprofielen tegen te gaan is één van de doorslaggevende factoren die bepalen of een datingsite voor dit keurmerk in aanmerking komt.

Beleid Nepprofielen

Zo besteedt Lexa net als Happy50 veel tijd aan controleren en valideren van nieuwe profielen. Daarom zul je niet snel nepprofiel op Lexa tegen komen. Daarnaast kun je hier zelf ook een bijdrage aan leveren. Door functies als rapporteren, blokkeren en te bepalen wie jou mag benaderen middels privé berichten. Deze functies hebben wij natuurlijk ook op Happy50. Wij vinden dat ook Gratis datingsites er alles aan horen te doen om leden een betrouwbare en veilige dating ervaring te bieden.

Privacy & Veiligheid

Lexa maakt gebruik van een beveiligde HTTPS verbinding, dit betekent dat jouw persoonlijke gegevens worden versleuteld door een geavanceerde encryptie technologie. Dit gebeurd middels een beveiligde verbinding middels SSL of TLS. (SSL staat voor Secure Sockets Layer.) Hiermee worden alle gegevens gecodeerd verstuurd en zijn deze dus niet door derden te onderscheppen of te achterhalen.

50 plus dating?

De doelgroep van Lexa is niet echt duidelijk. Waar bij Happy50 de keuze is gemaakt om zich te profileren als een gratis datingsite voor 50 plussers, is dit bij Lexa.nl niet het geval. Hierdoor kan het een stuk moeilijker zijn voor iemand die 50 jaar of ouder is snel een geschikte match te vinden. Bij Happy50 kom je geen jongeren tegen die in een hele andere fase van hun leven zitten en ook vaak andere interesses hebben. Dus ben je 50+ en wil je ook het liefste contacten met 50 plussers? Dan is Happy50 zeker het ontdekken waard.

Lexa Gratis vs Happy50

Gratis Dating bij Lexa is niet mogelijk, buiten de gratis proefperiode en de beschikbare functies die ook voor gratis leden beschikbaar zijn. Bij Happy50 kun je onbeperkt gratis berichten ontvangen en verzenden, uitgebreid zoeken naar matches, Vrienden maken en nog veel meer handige functies waarmee je makkelijk en snel 100% Gratis contacten kunt leggen.

Bij Lexa moet je toch echt gaan betalen om alles uit de datingsite te halen. Met een betaald membership kun je gebruik maken van veel aanvullende functies. Zo kun je berichten lezen en verzenden, zien wie er geïnteresseerd is in jou, heb je geen last van reclame, kun je onbeperkt profielen bekijken en kun je uitgebreid zoeken. De goedkoopste membership optie kost 9,99 per maand en is 6 maanden geldig. Daarnaast is er nog een membership van 1 maand en van 3 maanden. Een membership kun je afsluiten via iDeal, Paypal en Creditcard.

Informatie over Lexa.nl

Deze datingsite is onderdeel van het Franse Meetic, de marktleider van online dating in Europa en is in nog veel meer landen actief. Meetic is al vanaf 2002 aanwezig in de markt van online daten, een tijd waarin daten via het internet nog in de kinderschoenen stond. Als je single bent en niet specifiek op zoek bent naar seniorengeluk of contact met 50 plussers en nog nooit Lexa hebt geprobeerd dan wordt het tijd om dit eens te doen. Anders is Happy50 het leukste Lexa Alternatief voor jou om te gaan proberen.

Conclusie?

Op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid zit er geen wereld van verschil tussen Lexa en Happy50. Alléén het feit dat happy50 nog geen Keurmerk Veilig Daten heeft, betekent natuurlijk helemaal niets. Het registreren van een Profiel is zo gebeurd! Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is alle verplichte onderdelen van jouw profiel in te vullen. Deze zullen we verifiëren en als deze door ons worden goedgekeurd krijg je een oranje badge bij jouw profiel zodat iedereen kan zien dat jij een verified Member bent van onze community.

Daarna kun je naar hartenlust eenvoudig contacten leggen met dames & heren met dezelfde interesses, wensen & behoeftes.

Maak gebruik van:

  • de Zoek & Match functie
  • Maak vrienden
  • Verzend en Ontvang Privé-berichten
  • Plaats iets op onze Happy Wall.
  • Er zijn genoeg leuke en laagdrempelige manieren om met iemand in contact te komen.

©2020 Happy50.nl - Het leven begint pas vanaf je 50ste!

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account