Gratis Datingsite Happy50

Gratis Datingsite 50 plusGratis datingsites voor 50 plussers zijn ideaal voor het ontmoeten van leuke nieuwe mensen die net als jij op zoek zijn naar contacten op basis van Vriendschap, Liefde of (ont)Spanning en plezier. Happy50 is veel meer dan een gratis datingsite!

Bij ons draait het niet alleen om het vinden van een nieuwe liefde zoals bijvoorbeeld bij Lexa, want gezelligheid en vriendschap komt wat ons betreft op de eerste plaats.

Daarnaast zouden wij ons tekort doen als we ons een echte datingsite zouden noemen. Wij noemen Happy50 liever een Sociale Community die je behalve leuke dates ook nog gezellige vriendschappen en sociale contacten zal opleveren.

50 plus dating

Van iedereen die wel eens een gratis datingsites bezoekt vertegenwoordigt 50 plus dating, de generatie vanaf 50 jaar en ouder een belangrijke groep. Dit is natuurlijk niet vreemd als je kijkt naar het feit dat Nederland meer dan 1,7 miljoen single 50 plussers telt.

De meeste dames en heren van 50+ zijn niet direct op zoek naar een vaste serieuze relatie, maar geven de voorkeur aan vriendschap en gezellige sociale contacten. Daarnaast kan een leuke vriendschap natuurlijk na verloop van tijd ook uitgroeien tot een liefdesrelatie. 60 plussers zijn voornamelijk op zoek naar puur seniorengeluk.

Inschrijven Gratis Datingsites

Happy50 nodigt jou graag uit om lid te worden van onze gratis dating community en leuke nieuwe contacten te leggen met dames en heren vanaf 50 plus. Wij bieden jou net als andere gratis datingsites leuke functies om op een speelse en ongedwongen manier elkaar te leren kennen.

Wil je direct kennis maken? Dat kan! Vul dan ons fameuze 30 seconden registratie formulier in en binnen enkele minuten heb je volledige toegang tot ons netwerk en kun je alle functies gebruiken.

Ontdek vandaag nog Happy50.nl

Meer dan een gratis datingsite voor 50 plussers

Het registreren van een Profiel is zo gebeurd! Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is alle verplichte onderdelen van jouw profiel in te vullen. Deze zullen we verifiëren en als deze door ons worden goedgekeurd krijg je een oranje badge bij jouw profiel zodat iedereen kan zien dat jij een verified Member bent van onze community.

Daarna kun je naar hartenlust eenvoudig contacten leggen met dames & heren met dezelfde interesses, wensen & behoeftes.

Maak gebruik van:

 • de Zoek & Match functie
 • Maak vrienden
 • Verzend en Ontvang Privé-berichten
 • Plaats iets op onze Happy Wall.
 • Er zijn genoeg leuke en laagdrempelige manieren om met iemand in contact te komen.

Wat maakt ons de beste van alle Gratis Datingsites?

Wij willen jouw graag de beste gratis dating ervaring bieden die mogelijk is. Dit betekent voor ons dat er geen verschillen mogen zijn tussen andere 50 plus dating sites en ons. Daarom mag je van ons het volgende verwachten:

 1. Geverifieerde Profielen.
 2. 100% Veilige Website / Software.
 3. Privacy zoals jij het wenst.
 4. Handige Functies en Contact opties.
 5. Garantie op Gezelligheid en Dates.
 6. Ledenbestand dat echt bij jou past.

Natuurlijk is er nog veel meer dat wij als gratis datingsite / contact netwerk te bieden hebben, maar dit mag je zelf komen ontdekken door direct een 100% gratis profiel aan te maken.

Ons Concept voor 50 plussers

Dat wij ons richten op 50-plussers kun je natuurlijk al concluderen uit onze naam, maar ons concept is ook compleet afgestemd op dames en heren vanaf 50 jaar en ouder. We wilde niet achter aansluiten bij de bestaande (vaak saaie) datingsites, maar iets bieden dat ook echt toegevoegde waarde heeft aan het leven van single 50 plussers.

Ben je op zoek naar een maatje om leuke dingen mee te doen? Om samen te reizen, shoppen, wandelen, fietsen, vissen, uit te gaan eten of een concert of ander evenement te bezoeken? Dan zul jij ons concept helemaal geweldig vinden.

Maar bij Happy50 kun je natuurlijk ook terecht voor het vinden van een leuke relatie op basis van Liefde & Geluk of gewoon vrijblijvende contacten voor Plezier, Spanning & Avontuur.

©2020 Happy50.nl - Het leven begint pas vanaf je 50ste!

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account